INNObloggen

 

Fant boligdrømmen på nett

Knut Andre og Linda forelsket seg i den flotte tomten ved Mjøsa. – Vi gleder oss til å kunne stå opp hver morgen og nyte utsikten, sier Linda.

Les mer

 

Våkner til drømmeutsikten hver dag

Med store vinduer og en magisk utsikt trenger Jo-Martin og Gina verken TV eller bilder på veggen i sitt nye hus.

Les mer

 

Slik velger du riktig kjøkken 

Valgmulighetene for kjøkkeninnredning er nesten uendelige. Start derfor med det du IKKE vil ha, er rådet fra Anita Øvergård, butikksjef hos HTH & uno form.

Les mer

 

 

Tre tips fra Elise og Marius

Det kan være overveldende å begynne å tenke på ny bolig, men heldigvis er det alltid noen som har vært gjennom det – og har noen tips de kan dele.

Les mer

 

Første fredagstaco i nytt hus

Som å stå med en nyfødt i hendene: Det var sensommer, solen gløttet frem mellom skyene og fikk fjorden til å glitre mellom fjelltoppene.

Les mer

 

Firemannsbolig med ny vri

Når man skal flytte fra landet og inn til sentrum er det ikke alltid lett å finne noe som er både romslig og ikke så alt for dyrt.

Les mer

 

Nærmer seg siste innspurt

Som LEGO for voksne: I slutten av mai kom INNOHUS kjørende med ferdig monterte vegger og tak, og boligdrømmen til tobarnsforeldrene skulle endelig bli til

Les mer

 

INNOHUS etablerer seg nasjonalt

Nøkkelferdige boliger fra INNOHUS har lenge vært populært på Sunnmøre og i fjor ble det etablert kontor i Trondheim for å møte den økende etterspørselen.

Les mer

Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund